مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن

با سلام
پدرم درسال91فوت کردن بنده ایشان را بیمه آزاد درمانی نیروهای مسلح کرده بودم و هنگام فوت بیمه نیروهای مسلح بودن ولی برای دریافت هزینه کفن و دفن که رفتم سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح و تقاضای هزینه کفن ودفن کردم، گفتن که به شما تعلق نمیگیره و باید فرم پر میکردی قبلا که زنده بودن باتوجه به اینکه شرط تعلق هزینه کفن و دفن فقط برقراری بیمه شخص متوفی با سازمان تامین اجتماعی نیروهای مسلح در زمان حیات میباشد و پدر بنده درزمان حیاتش تا موقع فوت بیمه اش برقرار بود آیا میتونم درخاست هزینه کفن ودفن بکنم دوباره یا اگه ندادن شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مرجع مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید تحت تکفل خودت قرار می‌دادی تا هم بیمه اش ارزانتر باشه هم سهمیه اتکا داشته باشه و هم هزینه دفن و کفن بدهند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری