مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و تقاضای ارش

سلام و عرض ادب
من یک بار از وکلای دادراه راهنمایی ‌‌‌ خواستم و به من راهنمایی کردن که میتونی تقاضای ارش یا فسخ قرارداد داشته باشی
طبق راهنمایی رفتم احضارنامه فرستادم و چند روزی صبر کردم و امروز رفتم برای طرح دعوا که شکایت بنویسم ولی عریضه نویس به من گفت نمی‌تونی شکایت کنی چون زیر مبایعه نامه نوشته خریدار از کم و کسر معامله مطلع است و اگر شکایت کنی قاضی شکایت رد می‌کند
موضوعی که من مطرح کردم این بوده که من3ماه پیش یک دستگاه ماشین ایسوزوی باری به قیمت یک میلیارد و سی خریداری کردم و قرار بود زیر قرارداد ما نوشته بشه که ماشین بی‌رنگه ولی ننوشتن من بیماری پانیک اتک دارم و اینقدر سر معامله مقلته بازی کردن فقط میخواستم امضا کنم بیام بیرون دیگه نمی‌دونستم اینا سو استفاده میکنن من بعد از دو روز متوجه شدم ماشین تمام رنگه و روغن سوزی داره و سیم کشیش ایراد دارد و شاسی ضربه دارد همون دو روز اول می‌خواستم معامله رو فسخ کنم ولی با مقلته بازی و دعوا و و تهدید کردن معامله رو فسخ نکردم و نمایشگاه دار گفتش برو تعویض پلاک وگرنه برات وکالت نمیزنن و فروشنده بعد از کشو مکش گفتش من موتور ماشینو درست میکنم
من رفتم تعویض پلاک کردم الان بعد از 3ماه امروز فردا کردن زدن زیر همه چی این بگم کسی با من معامله کرد صاحب ماشین نبود وصاحب ماشین همون جا نشسته بود که وکالت به نامش بودش من تو محضر متوجه شدم الان قیمت واقعی این ماشین 700 میلیون و حدود 400 میلیون ضرر من الان من باید چیکار کنم الان 3 ماه که با هم درگیرم شرایط مالی من خیلی ضعیفه وگرنه وکیل میگرفتم که بتونم حقمو بگیرم 2 شاهد دارم
تو را خدا راهنمایی بفرمایید که من طبق همون بتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی لازم است که تمامی اسناد و مدارک پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا مسأله حقوقی شما مرتفع شود.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اینکه شما بدون ارسال قرارداد انتظار مشاوره دقیق دارید بسیار اشتباه است و بااین اقدام ضررش بخودتان میرسد
عریضه نویس نمیتواند دادخواست تخصصی بنویسد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
اشتباه کردید
معامله شما قابل فسخ میباشد

و با شرایطی خاص شما میتوانید معامله را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت ارش را مطرح نمایید اگر ...
تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفاً سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا دقیق‌تر بررسی شود و نهایتاً راهنمایی شوید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

خیار غبن فاحش قابل اسقاط نمی‌باشد حتی اگر در مبایعه نامه قید شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بابت مقابه التفاوت قیمت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم راهکار وجود دارد نیاز به گفتگوی متقابل است