مشاوره حقوقی رایگان - تعویض موتور و اتاق و چپی بودن ماشین

باسلام .خسته نباشید مایه کامیون از آمل گرفتیم ک فروشنده به ما گفت ماشین همه چی فابریک وآس هستش وبدون تعویضی بعد معامله برگ سبز ماشینو به مانشون داد نوشته بود موتوردستکوب ماده 21اهمال شد موتور واتاق برابر سوابق قبلی حک لیزری شد گفتیم این یعنی چی گفت نوشته اتاق موتور برابر سوابق قبلی حک لیزری شده یعنی مال خودشه چکشی چیزی خورده دستکوب شده ولی تایید شده ک مال خودشه آوردیم شاستیش هم کج بود وتعویض پلاک ماشین پلاک نشد گفتن تعویضه حک لیزری هم نداره آیا ما میتونیم ماشینو برگردونیم ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید کارشناسی شود تا افسر راهنمایی رانندگی در این خصوص نظر دهد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به استناد خیار تدلیس معامله قابل فسخ است بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهکار قانونی تماس بگیرید