مشاوره حقوقی رایگان - میخوام کامیون فروخته شده رو حکم توقیف واسش بگیرم

3ماه پیش کامیونی ب شهرستان فروختم ک 2تا چک گرفتم ک جفتش برگشت خورده و تا 20ماه هم هرماه 50ملیون باید خریدار واریز میکرده ک هیچ پولی نداده و تهدیدمم میکنن ک یا سندو بده یا شبانه تو گونه میبریمت و من هیچ مدرکی بهشون ندادم جز کارت ماشین و بیمه و تو قولنامه هم نوشتیم ک اگر هرکدام از قسطاشونو ک حتی اگه یک روز هم دیر شد خریدار میتونه ماشینشو پس بگیره با 500ملیون تومن خصارت از چک اولی یک ماه ک میگذره برگشت زدم اما اقدام نکردم دومیشم امروز برگشت زدم .انقد التماس کردن اولاش ک من یکم وقت دادم بهشون اما دیگه پرو شدن میتونم بگیرم ماشینمو یا نه راهنمایی کنید منو چجوری حکم توقیف بگیرم .البته من خودمم وکالت دارم سند بنام کسه دیگه هست وقتی خریدم ماشین و طولی نکشید ک فروختمش نرفتم تعویض پلاک ممنون حتما راهنمایی کنید ی وکیل خوب هم میخام

پاسخ ها :

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

با سلام
لازمه دادخواست بدید ولی چون سند به نام خریدار فعلی نشده بهتره دستور موقت بگیرید برای توقیف.