مشاوره حقوقی رایگان - فروش وسیله نقلیه بدون مدرک

سلام بنده40روزپیش به قصدخریدکامیونت شرایطی که کلا800میلیون قیمتش بود250میلیون نقد والباقی راطی9فقره چک80و70میلیونی که همه راهم ثبت کردم پرداخت کردم ویک قولنامه دستی خودمون نوشتیم وصاحب ماشین گفت مقداری ایرادجزئی دارد وهمین ایراد15روزمکانیکی بودم وحدود20میلیون خرج کردم وقتی درخواست مدارک کردم برای رویت فهمیدم که سندوکارت ماشین وسوخت معلوم نیست کجاست وفقط بیمه نامه داره ابلاغیه فرستادم که اگرمدارک راندهید باید پول بنده وخسارات منو که 22روزعلاف شدم بدید ولی ایشان شاکی شدند وگفتند اگربخوام میتونم اینقدراذیتت کنم که قید پول وماشین رابزنی ولی ماشین رابرات ردکنم تااینکه چندروزبعد یکنفراومد که اونم رفیقش بودقولنامه نوشتند وقرارشدکه250میلیون و20میلیون مکانیکی را20روزبعدبهم یک سواری بدهند وچکهایی که داده بودم چون خرج شده بود پشت قولنامه تعهد کردند چکهابافلان شماره وتاریخ بدون هیچ قیدوشرطی خریدارپاس کنه وهیچ چکی به بنده ندادند ازشماخواهش میکنم کمکم کنید چکارکنم به پولم برسم وچکهامو جلوشون راببندم بخدا طلاهای خانمم رافروختم آیامیتونم معامله رافسخ کنم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما متعهد به وقول چکها هستید نمیتوانید جلوی چک را ببندید جرم است.
قراردادتان باید بررسی شود تا ببینم حق فسخ برایتان پیش بینی شده یاخیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان جلوگیری از چک ها وجود ندارد منع قانونی دارد