مشاوره حقوقی رایگان - خرابی موتور ماشین

سلام من حدودا 20 روز پیش یه ماشین کامیونت خریداری کردم باتوجه به گفته فروشنده موتور صفر میباشد ولی روغن کم میکند از 18 لیتر 7 لیتر کم شده ایا امکان فسخ قرارداد وجود دارددر ضمن ماشین چپی میباشد وبه بنده چیزی اعلام نکرده

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید ببینید در قرارداد چه چیزی ذکر شده است .مفاد قرارداد را باید بررسی کنیم . فعلا بهتر است ماشین را کارشناسی ببرید و نطر کارشناس را دریافت کنید و بعد طبق مفاد عمل کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی بایست ابتدا تامین دلیل انجام دهید سپس می‌توانید بابت فسخ آن اقدام کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا تامین دلیل سپس دادخواست حقوقی مطرح کنید

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

سلام وقت بخیر
خودرو را نگه دارید و مابه‌التفاوت خودرو سالم و معیوب را بخواهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اقدام به تامین دلیل نموده و سپس دادخواست تخصصی تنظیم گردد

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

تامین دلیل انجام دهید سپس اظهارنامه فسخ ارسال و سپس اعلان فسخ را از دادگاه بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حق فسخ ساقط نشده باشد بله می توانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی فورا اظهارنامه فسخ بدهید بعد دادخواست تایید فسخ معامله با ارجاع به کارشناس و خسارات دادرسی

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

باستناد خیار عیب مستور حق فسخ دارید مگر اسقاط حق فوق در قرارداد

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
برای فسخ یک اظهارنامه برای فروشنده بدليل عیب پنهان در خودرو ارسال کنید
سپس دادخواست تایید فسخ رو مطالبه ثمن معامله و خسارات قراردادی و خسارات دادرسی رو تقدیم دادگاه مربوطه نمایید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

ابتدا تامین دلیل انجام دهید تا عیب خودرو کارشناسی شود