مشاوره حقوقی رایگان - زن دوم

سلام
همسرم یه بار گفت توی عقد موردی که بابت زن دوم امضاء میگیرند رو امضاء نکردم؟
چنین چیزی امکان پذیره؟
برای ازدواح مجدد نیاز به اجازه همسر اول هست؟ کسی میتونه بدون اجازه همسر اول ازدواج کنه؟
چند وقته به همسرم مشکوکم موارد شک برانگیزی هم دیدم
روی لباسش لک قرمز مثل رژ لب دیدم و...

یه بار داشت تعریف میکرد راه دروی ازدواج مجدد میگفت طرف میره شناسنامه المثنی میگیره ازدواج مجددش اونجا ثبت میکنه
اصلی هم پیش زن اولش میذاره تا نفهمه

با این اوصاف راهی هست که من متوجه بشم بهم خیانت شده یا نه؟
جایی هست برای استعلام گرفتن؟
اون مورد که گفت امضاء نکردم رو چطور بفهمم راست گفته یا دروغ

پاسخ ها :

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

در مورد اینکه امضا کرده یا نه، در شروط 12 گانه سند ازدواج در بند آخر ببینید امضا کرده یانه
ولی در هر صورت ثبت ازدواج دوم نیاز به اجازه همسر اول دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
در صورت ازدواج دوم توسط زوج بدون
موافقت همسر اول ، زوجه میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای ازدواج دوم نیاز به رضایت زن اول می‌باشد

غیر این صورت زوجه اول می‌تواند شکایت کند

و می‌توانید از شوهر خود بخواهید درخواست استعلام از ثبت احوال را داشته باشند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بدون اذن همسر اول و دادگاه خیر برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای ازدواج مجدد نیاز به اجازه همسر اول است و در غیر این صورت حق طلاق برای زن ایجاد خواهد شد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سند ازدواج خود را نطالعه کنید.
بله و ضمانت اجرای ان این است که همسر اول می تواند خود را به استناد ازدواج دوم بدون رضایتش، مطلقه کند