مشاوره حقوقی رایگان - شناسنامه المثنی

با سلام چگونه برای شناسنامه المثنی و اگاهی ازران برای همسرم که بدونم داره یا نه ازدواج کرده یا نه چون از ما دور است از دادگاه برای ثبت احوال درخواست بگیرم باید به دادگاه درخواست دهم خیلی طول میکشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شخص می‌بایستاز طریق سایت ثبت احوال درخواست استعلام بدهد تا سابقه ازدواج اخذ گردد خود شخص می‌بایست درخواست بدهد دیگری نمی‌تواند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
استعلام تنها از طریق خود شخص و به وسیله سازمان ثبت احوال صورت خواهد پذیرفت.