مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف سهم سند ملک مشاعی با متراژ تحویلی

با سلام و احترام. قطعه زمینی خریدم که سهم سند ملک کشاورزی مشاعی آن کمتر از متراژ تحویلی بوده و در مبایعه نامه فقط سهم سند ذکر شده و مستندات قانونی در خصوص متراژ وجود ندارد و متراژ تحویلی براساس توافق شفاهی طرفین بوده که همسر اینجانب شاهد توافق بوده است. با شرایطی که ملک تحویل اینجانب هست و سند قطعی دارم، آیا فروشنده می تواند ادعای اضافه متراژ را داشته باشد؟

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام بله و شما باید پول متراژ اضافی را بدهین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در آنچه در سوال آمده است خیر
هرچند اسناد و مدارک مربوطه باید بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله حتما
متراژ اضافی متعلق به مالک است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله از طرف فروشنده قابل مطالبه میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به اینکه در مبایعه نامه سهم قید شده است �ابق همان سهم می‌بایست زمین به شما تحویل دهد ضمناً میزان سهم مشاعی زمین‌هایی کشاورزی در هر شهرستان متفاوت است بهتر است از کارشناس کشاورزی. در خصوص اینکه میزان هر سهم در آن شهر چند متر مربع است سوال بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله قطعا
متراژ اضافی متعلق به فروشنده است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش شما بسیار کلی می‌باشد راه حل‌های قانونی آن جزئیات بسیاری دارد معمولاً تا 5 درصد اختلاف متراژ با تفکیکی �بل مطالبه نمی‌باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به مفاد و شرایط قرارداد دارد‌.