مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من و همسرم یک سال و نیم باهم ازدواج کردیم از اول دست بزن داشت و توهین می‌کرد به خانواده و کلی تهمت و توهین تا الان همین دو روز پیش بهم تهمت بست و بعدش هم در خونه و از روم باز نکرد من چطور میتونم شکایت کنم

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

نازنین غنی فرجام :

با سلام تماس بگیرید 110 تا بیان صورتجلسه حبس شدن غیر قانونی شمارو ثبت کنند برای ضرب وجرح برید پزشکی قانونی اگر اثارش مونده اگر شاهدی برای توهین دارید یا صدای چیزی ازایشون ضبط کردین بهش استناد کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست یا شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
برای مطالبه مهریه نیز به دفترخانه ای که عقد کردید مراجعه کنید و با اخذ نامه به اجرای ثبت مراجعه کنید و اموال زوج را توقیف کنید اگر اموالی نداشت می توانید با اخذ گواهی از طریق دادگاه دادخواست مطالبه مهریه بدهید.
اگر قصد ادامه زندگی مشترک دارید شکایت و یا مطالبه مهریه راه حل درستی نیست.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مباحث مربوط به طلاق همانطور که مستحضر هستید جزو مسائل خاص محسوب می‌شوند و قبل از هرچیزی باید مشاوره حقوقی و حتی خانواده انجام شود و سپس اقدام کرد اگر زوجه وکالت در طلاق یا عرفی بگوییم حق طلاق نداشته باشد نمی‌تواند به این راحتی طلاق بگیرد مگر اینکه عسر و حرج همسر خودش را اثبات کند ولی اینکه این اثبات و حرج چیست و چگونه باید به آن استناد کرد در مشاوره حضوری یا تلفنی مشخص می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیلی توضیح دارد خیلی کارها میتونی انجام بدی

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر محترم بدوا تحت عنوان ترک انفاق ، توهین ، تهدید ، قذف و ایراد ضرب و جرح از همسرتان شکایت کنید و سپس اقدام به تنظیم دادخواست مطالبه نفقه کنید و همراه با این ها در خصوص مهریه تان هم اقدام نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر با من تماس بگیرید