مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام و خسته نباشید
سوالم این که آیا میتونم همزمان با هم درخواست کیفری ترک انفاق و طلاق رو با هم به دادگاه ارائه بدم با توجه به این که همسرم به صورت مداوم چندین بار ترک منزل کرده و ادامه زندگی برای من سخت شده. و از طرفی خرج زندگی در در مدت ترک ایشون تنها متحمل شدم. یعنی صبر نکنم ترک انفاق و عدم مسئولیت محکوم بشود بعد طلاق بدهم هر دو به صورت همزمان انجام بشود ممنونم از شما

پاسخ ها :

فرزاد جوادی نژاد

جناب آقای فرزاد جوادی نژاد:

سلام خیر تا زمان صدور حکم قطعی صرفا اتهام است و رای طلاق بر اساس اتهام صادر نمی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر برای ضرب و شتم یا موارد دیگری حکم قطعی کیفری دارید می‌توانید اقدام نمایید یا می‌بایست حکم کیفری ترک انفاق صادر شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
آقا هستید یا خانم؟
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
بله می توانيد بهتر است پس از اثبات و قطعیت ترک انفاق اقدام کنید
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بله ترک انفاق کیفری_طلاق حقوقی بهم مربوط نمیشع

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید برای ضرب و شتم یا موارد دیگری حکم قطعی کیفری داشته باشید