مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق بعد از طلاق

سلام و وقت بخیر. من دوره عقد و باکره هستم. از همسرم شکایت ترک انفاق کیفری و حقوقی کردم و حقوقی رای قاضی آمده اما ایشون پرداخت نکردند و کیفری هم فعلا در دست بررسی هست اما آمدند و میخواهند که توافقی جدا شویم. من با طلاق توافقی موافقت کردم اما میخواهم ترک انفاق کیفری رو بعد از طلاق هم ادامه بدهم امکان آن هست که بعد از طلاق این شکایت رو ادامه بدهم؟ چون یک سال بنده رو بلاتکلیف گذاشته و دنبال این هستم که او را ادب کنم.

پاسخ ها :

شکایت ترک انفاق بعد از طلاق شکایت کیفری ترک انفاق طلاق ترک انفاق نفقه