مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

سلام من همسرم به حرف های من گوش نمیدهد
همش کار خودش رو میکند و وقتی به او میگم مثلا این کارت اشتباهه میگه خوب کاری میکنم من برده تو نیستم به من دستور میدی این حرفا... کلا مادرش هم پشتشه.
دیگر نمیتونم تحملش کنم
میخوام درخواست طلاق بدهم
منظور دلیل خوبی برای طلاق دارم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی ناشزه بودن زن میتواند دلیل طلاق باشد ضمن انکه این قیبل رفتار حکایت از نداشتن علاقه هم میتواند باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
زوج هستید یا زوجه ؟
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر توام با گفت و گوی متقابل می باشد در صورت تمایل از طریق پنل مشاوره میتوانید با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم عرض شود

ابراهیم نوری

ابراهیم نوری :

باسلام.متن سوال شما بگونه ای است که مشخص نیست شما اقاهستین یا خانم؟ولیکن اگر اقاهستین،زوج هر زمانی که بخواهد می‌تواند نسبت به طلاق زوجه اقدام نماید،اگر خانم هستین،زوجه درصورت طلاق توافقی یا درصورتیکه شرایط دوازده گانه ضمن نکاح شامل حالش باشد،میتواند طلاق را مطرح نماید.درمورد مطالبی که عرض نمودین،دلیل طلاق نمیشود.موفق باشید

ارحام حاتمی

جناب آقای ارحام حاتمی :

درود. مشخص نکردید زوج هستید یا زوجه. ولی از اینکه انتظار حرف شنوی دارید احتمالا زوج هستید. زوج هر وقت بخواد می تونه طلاق بده ولی خب تشریفاتش کمی طولانی است. حق و حقوق زوجه رو اگه بدهید مانعی برای طلاق دادن ندارید. قبلش با مشاور حتما صحبت کنید شاید مشکل تون با چند جلسه مشاوره حل بشه.

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اگر شما زوج هستید نیازی به اثبات دلیل برای طلاق نمیباشید

مسلم قربان بابائی

جناب آقای مسلم قربان بابائی :

مشخص نیست که شما زوج هستید یا زوجه؛ هر کدام که باشید، مسئله متفاوت می‌شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مشخص نکردید زوج هستید شرایط در هر کدام فرق دارد