مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام عرض ادب خدمت تمامی وکلای من در تاریخ 1400/11/4تصادف کردم که شکستگی زیاد داشتم از بیمارستان مفتح انتقالم دادن به شهدای تجریش، درپزشکی قانونی پرونده بیمارستان شهدای تجریش برام رای صادرکردن فرستادن دادگاه، الان باگذشت 7ماه فهمیدم که پرونده بیمارستان مفترح مورد بررسی قرار ندادن که 11تا بخیه زیر چونم جا اندازی مچ پام، کتفم بوده که خودم رفتم بیمارستان مفتح پروندم گرفتم میتوانم اعتراض بزنم ممنون میشم راهنماییم کنید، باتشکر.

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر هنوز رای قطعی صادر نشده میتوانید به آن اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید