مشاوره حقوقی رایگان - مستثنیات دین

سلام همسر من یک خانه ی 60 متری سند دار به نام خودش داردکه من توقیف کردم اما گفتن میشه از توقیف دربیاره چه راهی هست که من خانه را جای مهریه بگیرم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مستثنیات دین باشد میتواند رفع توقیف کند شما باید در جلسه حاضر و دفاعیات لازم را انجام دهید

بهروز مافی

بهروز مافی :

سلام.باید ثابت کنبد که جزو مستثنیات دین نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و
....

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منزل در شأن زوج مستثنیات دین محسوب می شود و اگر توقیف شده باشد زوج می تواند اعتراض کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر جز مستثنیات دین محسوب شود قابل توقیف نیست و اگر مال دیگری از وی سراغ دارید توقبف نمایید