مشاوره حقوقی رایگان - ملک ورثه ای

پدر شوهرم 18سال پیش فوت کردن و خانه ای به عنوان ارث به دو پسرش داده از آنجای که ایشان ده فرزند دارن. هیچ وکالت نامه ای ندادن و فقط به زبان گفتن که این ملک به دو پسر آخریم بدهید و الان ما بیش از بیست شاهد داریم که پدر شوهرم جلوی آن ها گفته و چون اعتماد داشته به فرزندانش که این ملک رو به دو پسرش میدن حالا بعد از 18سال. همه فرزندانش از اون ملک ارث می خواهند آیا راهی هست اون دو پسرش به ارثی که پدرشون داده برسن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
چون شفاهی است دشوار است مگر وراث راضی باشند....

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ملک را تصرف خود داشته باشید اگر شکایت کردند می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
و شما باید دادخواست اثبات وقوع عقد شفاهی و اثبات مالکیت به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید
و ..

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
وصیت شفاهی توسط پدرشوهر شما بایستی به اثبات برسد. بنابراین از طریق محاکم قضایی درصدد اثبات و احراز وصیت شفاهی پدرشوهر خویش برآیید تا بتوانید از مزایای وصیت بهره‌مند شوید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر وصیت بوده باید اثبات شود و در هر صورت تا یک سوم اعتبار دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام منتظر باشید که این امر کمی دشوار است به دلیل این که مدت زیادی گذشته است

راه وجود دارد می بایست اثبات شود که عقدی هرچند به صورت شفاهی صورت گرفته است