مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن کالای خریداری شده

سلام
وقت بخیر
من عصر روز گذشته از فروشگاه فرش دو تخته فرش خریداری کردم به نحو زیر:
مبلغ 1میلیون تومان نقدی پرداخت کردم.
مبلغ 10 میلیون چک به تاریخ 5تیر ماه
این دو مبلغ بابت پیش پرداخت بود.
تعدادی هم چک بابت اقساط دادم.
در فاکتور قید شده که ارسال فرش 5 روز بعد از وصول چک پیش پرداخت انجام میشه.
صبح امروز متوجه شدم که 2 تا فرش تو خونه ما جا نمیشه و چند سانت کم میاد فضای خونه. تصمیم گرفتم یکی از فرش ها رو کنسل کنم طی تماس تلفنی و مراجعه حضوری به شهر فرش این موضوع رو اعلام کردم. با وجود اینکه کمتر از 24 ساعت از ثبت فاکتور گذشته بود و هیچ اقدامی در رابطه با ارسال کالا انجام نشده و قرار بر ارسال حدود 20 روز دیگه بوده، به من میگن عودت چک یا وجه ندارند و ما فقط میتونیم تعویض داشته باشیم. میگن مثلاً فرش کوچکتر یا کناره بردارید که به کار من نمیاد اصلأ. آیا درخواست بنده بابت لغو سفارش انجام شده قانونیه یا فروشنده میتونه با اینکه کالایی رو تحویل نداده بگه عودت وجه و چک ندارم؟
کجا میتونم شکایت کنم؟
اگر شکایت کنم به نتیجه میرسه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق مفاد قرارداد باید عمل گردد
و برای برگرداندن فرش ، ابتدا باید معامله فسخ گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیل کافی دارید تا اثبات کنید میتوانید ا طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اتحادیه مربوطه پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اینکه درخواست شما قانونی است یا قانونی نیست، بستگی به شرایط معامله انجام شده دارد. فروشگاهی که در متن سوال نام آن را ذکر کرده‌اید، اگر قبل از دریافت مبالغ، به وسیله قرارداد یا به نحو شفاهی موضوع را بیان کرده باشند، امکان عودت وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنایت به توضیحات ارائه شده بهتر است از طریق اتحادیه پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را دقیق بررسی کنیم و سپس به نتیجه قطعی برسیم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ملاک مفاد قرارداد است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق اتحادیه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اقدام بستگی به مفاد قرارداد شما با شهر فرش دارد در صورتی که در قرارداد این امر قید شده باشد میتوانید اقدام نمایید

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چون قرارداد کتبی فیمابین شما نیست که در اون شرط فسخ(پشیمانی) درج کرده باشید و به اظهار خودتان در فاکتور هم قید شده که ارسال 5 روز بعد از پاس شدن‌چک پیش پرداخت، پس چنین چیزی امکانپذیر نیست و شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

علی اکبر محمدی قلعه نی

جناب آقای علی اکبر محمدی قلعه نی :

با سلام
خرید و فروش یک قراداد الزام آور می باشد و قابل فسخ نیست.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بسته به مفاد قرارداد دارد
علی ایحال از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه حق فسخ داشته باشید میشه در غیر این صورت خیر

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام طبق قرارداد فی ما بین باید عمل نمایید

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام
اگر بر روی فاکتور یا قرارداد منعقده ؛امکان فسخ وجود داشته باشد طبق مفاد ان عمل کنید