مشاوره حقوقی رایگان - خرید اینترنتی

سلام وقت بخیر. من یه پوتین خرید کردم موقع مشاوره قبل خرید دور ساق پا رو گفتم گفتن مشکلی نیست تا سایز بالاتر جواب میده الان بعد ا گذشت 10روز پوتین بدستم رسیده ولی پوتین کوچکتر از اون چیزی که گفتن اصلا از غوزک پا زیپش بسته نمیشه ازشون خواستم ادرس بدن سایز بزرگتر بدن که بتونم استفاده کنم جوابشون این بود بزار تو حمام زیر اب داغ جا باز میکنم
تا جایی که من پرس جو کردم پوتین نسبت به جاهای دیگه گرون ترم فروختن پول پست دو برابر گرفتن ولی الان یا رد تماس میکنن یا پیشنهاد غیر عقلانی میدن چیکار باید کنم میتونم شکایت کنم چون چتا رو دارم که گفتم دور ساق پام اندازشو

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر از مغازه خریداری کردید میتوانید از طریق اتحادیه شکایت کنید