مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام وقتتون بخیر حدودا یک هفته پیش بسیجیا جلوم و گرفتن ازم سوییچ خواستن منم ندادم گفتن ماشین و میخوایم بگردیم منم گفتم بگردید اما سوییچ نمیدم بعد لج کردن دستبند زدن با کلی سر صدا دستبندم و باز کردن و رفتن منم زنگ زدم کلانتری کلانتری گفت باید بری دادسرا شکایت کنی به ما ارتباطی نداره بعد با ماشین رفتم دم حوضه رفتم با فرمانده صحبت کنم دیدم فرماندشون بدتر از نیروهاش باهام برخورد کرد حتی دست روم بلند کرد
خلاصه منم گفتم به چه علت بچه هاتون دستبند زدن و ووو دیدن که ول کن نیستم برام پرونده توهین و اهانت به رهبری درست کردن در صورتی که من توهین نکردم
بعد زنگ زدن مامور امد من و برد ماشینمم بردن کلانتری تافرداصبحش من و فرستادن پیش قاضی کیشیک قاضی هم خودم و ازاد کرد گفت ماشینت میره پارکینگ یه نامه برای تحقیق از بسیج داد به کلانتری فردا اون روز هم پیامک پرونده شما به شعبه بازپرسی انتقال داده شد برام ارسال شد
ایا ماشین و بجا ازادی خودم انتقال داده پارکینگ تا تکلیف معلوم بشه یا خیر ماشین هم بنام خودم نیست
ممکنه به علت دیگه ای انتقال داده باشه یا خیر
نتیجه چی میشه ایا میتونن به دروغین اثبات کنن یا خیر
ممنون باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام شما نباید می‌رفتید آنجا اگر شکایتی از کسی دارید با همان برگه گزارش 110 شکایت می‌کردید تحقیقات مربوطه انجام می‌شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید در دادسرا به شکایت رسیدگی شود
و شما باید درخواست رفع توقیف از خودرو را مطرح نمایید

و شما هم باید حتما از ایشان شکایت نمایید و ..

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از بازرسی پیگیری کنید
به صورت مجزا هم میتونید شکایت مطرح کنید

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

شما هم علیه ایشان شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر دلیل قانونی نباشد نمیتوانند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نسبت به شکایت از آنها اقدام نمایید مالک درخواست رفع توقیف دهد

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

سلام اقدام بسیج کاملا غیرقانونی بوده شما اتهام خود را قبول نکن
درضمن مالک ماشین شخصا مراجعه و درخواست آزادی خودرو را کنه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید درخواست رفع توقیف از خودرو را مطرح نمایید در هر حال با نظر قاضی است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی بیشتر وجود دارد. در همین راستا لازم است که تمامی مدارک، مستندات و اسناد مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و تحت مطالعه قرار گیرد تا پاسخ مناسب حقوقی جهت رفع مساله ارائه شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به شکایت شما رسیدگی می شود
کسی بی علت به‌ مجازاتی محکوم‌ نمی شود
می توانید خودرو را رفع توقیف کنید