مشاوره حقوقی رایگان - فرار مالیاتی

اگر رئیس شرکتی کد ملی خود وکارگر را جابجا ثبت کرده باشد ومالیات شرکت به نام کار گر بیاید واعتراض به حکم قاضی هم زده باشند ولی باز مالیات به کارگر تعلق بگیرد باید چه کار کرد ایا از رئیس شرکت شکایت کنیم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره مالیات موضوع را پیگیری کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
بله این جرم بوده و کارگر میتواند شکایت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ رئیس شرکت تخلف کرده است و شما می‌توانید از طریق اداره کار نسبت به رئیس شرکت متخلف اقدام کنید. همچنین می‌توانید از طریق اداره مالیات نیز نسبت به این فرار مالیاتی اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در اداره کار از کارفرما شکایت کنید