مشاوره حقوقی رایگان - معافیت از سربازی

سلام.پسرم سال 96 تصادف وباکد 99 به کمارفتند.حالاخوب وسالم هستند به لطف خداوند.آیاباارایه مدارک پزشکی معاف یامعاف ازرزم میشوند.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

الهه یارلو

سرکار خانم الهه یارلو :

موضوع در کمیسیون پزشکی بررسی میشود

رحمان  مرداني فرد

رحمان مرداني فرد :

تقاضا بدید کممیسیون تشکیل میشه نظر کمیسیون ملاک هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است بنظر آری
لکن باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به سازمان نظام وظیفه مراجعه و در کمسیون پزشکی مورد بررسی قرار گرفته میشود

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

ملاک معافیت از خدمت یا معافیت از رزم سلامت یا عدم سلامت در زمان مشمول شدن است و اگر اکنون سالم هستند نمیتواند موجبی برای معافیت وی به استناد کما در سالهای قبل باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ البته بایستی این امر توسط کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه تایید شود تا پسر شما از مزایای معافیت از سربازی بهره مند شوند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان معافیت پزشکی وجود خواهد
داشت
بستگی به ‌نوع بیماری ایشان دارد
و بیماری ایشان در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

امكان معافيت بسته به نظر كميسيون پزشكي است

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

به نظر کمیسون های مربوطه در نظام وظیفه بستگی دارد.

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
خیر اگر سالم هستند باید به خدمت مقدس سربازی بره ...در مورد معاف از رزم در صورت داشتن شرایط

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

مطابق با قوانین نظام وظیفه و ضوابط معافیت پزشکی، در صورتی که افراد دارای مشکلاتی از قبیل بیماری جسمی و یا ذهنی باشند، می توانند برای دریافت کارت معافیت از خدمت خود اقدام نمایند. توجه داشته باشید که این امر تنها پس از انجام معاینات لازم توسط پزشکان نیروهای مسلح و تایید آن ها انجام و مدارک پزشکی فرد نیز باید مورد تایید کمیسیون پزشکی سازمان نظام وظیفه قرار بگیرد. مراحل دریافت معافیت پزشکی به صورت زیر می باشد:

فرد مشمول می بایست نسبت به تکمیل مدارک مورد نیاز که در دفترچه راهنمای نظام وظیفه عمومی درج شده اند، اقدام نماید.
سپس معاینات اولیه خود را جهت اطمینان از داشتن بیماری موردنظر، پشت سر بگذارد. (افراد مشمولی که دارای نقص عضو یا بیماری های قابل مشاهده می باشند، نیازی به مراجعه به بیمارستان ندارند.)
در این مرحله فرد باید درخواست خود مبنی بر دریافت معافیت پزشکی خدمت سربازی را در سیستم دفاتر پلیس + 10 ثبت نماید.
پس از ثبت درخواست، فرد مشمول می بایست برگه معرفی به بیمارستان را از سازمان نظام وظیفه دریافت کند.
در این مرحله به منظور تایید مشکل و یا بیماری فرد، معاینات پزشکی مجددا توسط پزشکان متخصص نیروهای مسلح انجام می گیرد.
نتایج معاینات پزشکان متخصص به کمیسیون مرکز رسیدگی به درخواست معافیت پزشکی ارسال شده و جلسه ای با عنوان شورای پزشکی جهت تصمیم گیری نهایی تشکیل می شود.
چنانچه فرد مشمول به عنوان معاف دائم تلقی شود، کارت معافیت وی صادر می شود و اگر سرباز یا معاف از رزم شناخته شود، برگه آماده به خدمت برای او صادر می گردد.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

لازم به ذکر است که در مواردی که فردی به دلیل بیماری یا ناتوانی جسمی و یا عقلی قادر به انجام خدمت سربازی نباشد، می‌تواند برای معافیت از خدمت سربازی اقدام کند.

برای دریافت معافیت از خدمت سربازی، نیاز است به گواهی پزشکی از مراجع معتبر پزشکی که بیانگر ناتوانی فردی در انجام خدمت سربازی است، ارائه شود. این گواهی پزشکی باید توسط مراجع معتبر و مربوطه از جمله سازمان بهزیستی، بیمارستان‌ها و یا کلینیک‌های دولتی یا خصوصی صادر شود.

پس از دریافت گواهی پزشکی و تکمیل فرم‌های مربوطه، باید به دفتر خدمت وظیفه مربوط به منطقه محل سکونت مراجعه کرده و درخواست معافیت از خدمت سربازی را تقدیم کنید. در صورت تایید درخواست، گواهی معافیت از خدمت سربازی به شما اعلام خواهد شد.

لازم به ذکر است که درخواست معافیت از خدمت سربازی بر اساس تشخیص پزشکی و بررسی‌های دقیق انجام می‌شود و در صورت عدم مشمولیت با شرایط معافیت، درخواست شما رد خواهد شد.