مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تصادف

با سلام و عرض ادب . بنده تصادف کردم و هم متضررخسارت مالی و هم جانی شدم . راننده مقصر با عجز و التماس که من از خسارت مالی که به خودرو وارد شده بگذرم و رضایت بدهم . منم رضایت دادم .. الان که سر در میارم اینها رضایت نامه رو روی پرونده خسارت جانی زده اند.و خدعه زده اند و قاضی با استناد به ماده 100و 104مجازات کیفری پرونده را مختومه و بنده با اینهمه جراحات و خسارت جانی که منجر به فلج شدنم گردیده دیه به ام تعلق نمیگیرد . آیا راهی هست . لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل کنید تا معاینه پزشکی شود و اگر ناشی از تصادف بود میتواند دادخواست مطالبه خسارت دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
اما،
رجوع از رضایت مسموع نیست اگر منجز باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما رضایت خود را اعلام و باتوجه به آن تصمیم گیری شده

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رجوع از رضایت مسموع نیست باید رضایت نامه شما بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به متن رضایت نامه شما دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید.
شما در زمان اعلام رضایت باید قید می کردید که نسبت به خسارت مالی رضایت می دهد.
از طرفی برای خسارت مالی نیازی به اعلام رضایت نیست و این موضوع اشتباه خودتان بوده که رضایت بدون قید و شرط داده اید.
به هر حال می توانید اعتراض کنید

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود خیر دیه تعلق نمیگیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه اینکه دقیقا طبق کروکی مقصر کیست را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابلیت اعتراض دارد و اینطور نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

مفاد رضایت نامه و حکم صادره باید بررسی شود ، اگر رضایت نامه بصور ت رسمی در دفتر خانه و یا در حضور قاضی رسیدگی کننده و به صورت کلی نسبت به پرونده تصادف اخذ شده باشد بنظر می رسد امکان عدول ندارد.