مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مجدد بعد از رضایت در تصادف

با سلام
من با موتور بودم و با یک ماشین تصادف کردم بعد از کروکی مقصر طرف مقابل شد و من رو به بیمارستان بردن اونجا بعد از عکسبرداری و معاینه گفتند که چیز خاصی نیست کوفتگی و جراحت سطحی هست و من هم به خاطر همین حرف دکتر و بیمارستان رضایت دادم ولی از فردای رضایت من درد خیلی زیادی احساس کردم و دوباره به بیمارستان های مختلف رفتم و اون جا معلوم شد پای من ترک بسیار زیادی برداشته و چند ماه باید خونه نشین بشوم و از کارم اخراج شدم و طرف هم بعد از رضایت هیچ کاری نکرد در صورتی ک من توی برگه‌ی رضایت هم نوشتم به شروطی رضایت میدهم. حالا میخواستم بدونم با توجه به اشتباه بیمارستان من میتونم اعتراض بزنم و دوباره شکایت کنم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
در صورت رضایت بی قید و شرط شما قادر به شکایت مجدد نیستید مگر رضایت مشروط به سرایت آثار ضرب و جرح.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله دادخواست مطالبه خسارات خود را مستند به مدارک جدید ارائه نمایید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر رضایت مشروط داده اید رضایت قابل قبول نیست می توانید از طرف شکایت کنید

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بستگی داره کجا رضایت داده باشید شفاهی بوده؟؟؟یا درمحضر اسنادرسمی؟؟؟