مشاوره حقوقی رایگان - مالی

سلام خسته نباشی ببخشید من سال 1400 یه کار کنتراتی برداشتم از یه شرکت به مبلغ 600 تومن
الان از این قرار داد 45تومنش مونده
صورتجلسه دارم واسه یک سال پیشه موضوع شرایط کارم داخلش اومده و مبلغ و پرینت حسابم
و واریزی های حسابم دارم باقی پول نمیدن میخام شکایت کنم باید چیکار کنم راهنمایی کنید لطفا

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای طرف قرارداد ارسال نمایید
و بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید
و

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دعوای خود را از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس همان صورت جلسه و قرارداد دادخواست الزام به انجلم تعهدات قراردی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ابتدا 1 اظهارنامه ارسال نمایید سپس دادخواست مطالبه‌ی وجه را به ثبت برسانید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهارنامه بعد اگر نداد دادخواست مطالبه وجه به مبلغ 45 م با خسارات دادرسی و خسارت تاخیر تادیه

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اقدام به طرح دعوا در دفاتر قضایی نمایید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

دادخواست مطالبه وجه بدید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت آن شرکت و اشخاصی که با ایشان قرارداد منعقد گردید و خسارت تاخیر تادیه به استناد قرارداد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا در اینخصوص اظهارنامه ای ارسال و سپس پایان کار را تامین دلیل نموده و دادخواست مطالبه وجه قراردادی تنظیم نمایید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

براساس قرارداد میتوانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید

به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه برای طرف قرارداد ارسال نمایید
بعد دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح نمایید