مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از هیئت مدیره شرکت

سلام
وقتتون بخیر
من از یک شرکت تعاونی طلبکارم و حکم اجرایی گرفتم و با توقیف اموال تقریبا یک دوم رو گرفتم و کل حساب های شرکت تعاونی رو بستم ولی الان 3 سال هستش مدیر عامل و رئیس هیات مدیره دارن با حساب‌های شخصی شون کار میکنند. من به همشون اظهارنامه زدم که نباید این کار رو انجام بدید و اگه پولی از شرکت تعاونی نزد شماست به من بدید.
قانونی هست که بشه از مدیر و رئیس هیات مدیره کیفری شکایت کرد؟ لطفا اگه هست ماده قانونش رو بگید
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بر اساس اساسنامه شرکت عمل کنید
اگر اورده ها از غیر از منابع متعلق به شرکت باشد باید دلیل داشته باشد