مشاوره حقوقی رایگان - آیا میتوان از شرکتی که کل حسابش مسدود هست به پول رسید؟

با سلام
سال 94پیمانکار شرکتی بودم و طبق رای دادگاه مبلغ 40 میلیون طلبکارم.حسابهای شرکت تا 200 میلیارد مسدود هست و من هم همون حساب را مسدود کردم و مالی هم جهت جلب ندارد.ممنون میشم روشی بفرمایید که در صورت مطالبه وجه به پول برسم.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

سلام،چون شکایت کردید شکوائیه شما در لیست شکات قرار میگیرد تا پس از گشایش کار اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بستگی به نوع شرکت خواهد داشت
و با توجه به نوع شرکت ممکن است بتوانید از مدیران شرکت و مدیر عامل شخصا شکایت نمایید