مشاوره حقوقی رایگان - احقاق حق بابت کارکرد

سلام من باتاکسی زرداستان تهران 5/1/1400لغایت23/3/1400بصورت قراردادی دریک شرکت باماشین مشغول کارشدم32میلیون کارکرددم بعدگذشت7ماه هنوزپوله منوکامل ندادن20میلیونرو2تومان 3تومان دادن 12تومانم مانده چیکارکنم شرکت بزرگیه گردن کلفتن البته شرکت شخصیه هردفعه میرم میگن این هفته این هفته تاالان پدره مودراوردن تروخدایکی کمکم کنه واقعادرمانده شدم برای رضای خدامتشکرم

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت شرکت و مدیر عامل شرکت به دادگاه حقوقی آن شهر بدهید و توضیح دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر مستندات و دلائل دارید
دادخواست بدهید ولی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

دادخواست تا با توقیف حساب شمت مجبور به پرداخت شوند.