مشاوره حقوقی رایگان - بازرس و سهامدار شرکت سهامی خاص

با سلام در يك شركت سهامي خاص در يك سال مالي در گذشته يكي از سهامداران شركت كه بازرس شركت هم بوده در آن سال ترازنامه مالي شرکت را تاييد كرده ولي اكنون متوجه خلاف هايي از هيئت مديره در آن سال گرديده كه حق سهامداران و از جمله خود وي كه بازرس و سهامدار بوده پايمال شده ولي در آن زمان متوجه اين خلاف نشده و از وي پنهان كردند ولي ترازنامه مالی را به عنوان بازرس و سهامدار تاييد كرده در حاليكه خلاف مورد نظر از وي پنهان شده و مورد تاييد وي نبوده ونيست حال ميتوان به عنوان سهامدار از هيئت مديره شكايت و حق خود را مطالبه كند؟جهت اطلاع خلاف مورد نظر معامله اي از حساب شركت بوده براي مقاصد شخصي هيئت مديره انجام شده است

پاسخ ها :

شکایت از هیئت مدیره شرکت شهامدار شرکت سهامی خاص بازرس شرکت شرکت سهامی خاص شرکت