مشاوره حقوقی رایگان - رای قطعی

سلام. آرا دیوان عدالت اداری در صورتی که در موید قانونی مورد تجدید نظر قرار نگرفته قطعی است آیا برای صدور رای قطعی جهت ارایه به طرف مورد شکایت باید درخواست داد. چون هنور رای قطعی برای بنده ارسال نشده و طرفم خواستار رای قطعی است با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از اتمام مهلت اعتراض ، درخواست گواهی قطعیت رای را نمایید

حمید ایرانی دودران

جناب آقای حمید ایرانی دودران :

خیر با گذشت موعد تجدید نظر رای قطعی میشه نیاز به کار خاصی نیست

مینا احمدی

مینا احمدی :

تقاضای قطعیت و ارسال اجراییه و تشکیل پرونده اجرایی

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید تا قطعیت رسم کنید و سپس درخواست اجرا نمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بعد از مضي مدت قانوني قطعيت مي يابد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
پس از انقضاء مدت وعدم تجديدنظرخواهی قطعی است
...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از اینکه مهلت تجدید نظر منقضی شد رای قطعیت پیدا کرده و از طریق شعبه درخواست و گواهی قطعیت نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بعد از اتمام مهلت رای قطعی میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از اتمام مهلت اعتراض و عدم وصول لایحه اعتراضیه میتوانید درخواست صدور گواهی قطعیت حکم نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با گذشت موعد تجدید نظر رای قطعی میشه و خواهان باید تقاضای اجراییه کند