مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

سلام. من معافیت اعصاب و روان بخش 5 ماده 3 هستم ولی سالم هستم پاسپورت گرفتم و جواز کسب هم بهم دادن آیا کمیسیون اجازه گرفتن گواهینامه رو بهم میده آیا امیدوارم باشم یا دنبالش نرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیماری شما در کمیسیون پزشکی بررسی خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست شما و شدت بیماری تان توسط کمیسیون برسی می شود و نهایتا احتمال اینکه برای مدت محدودی به شما گواهینامه اعطا خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر جواز کسب و پاسپورت به شما داده اندبه نظر می توانید برای گواهینامه نیز اقدام کنیم تا نظر پزشکی قانونی در این مورد چه باشد

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر کمسیون دارد و البته نظر کمسیون قابل اعتراض هم هست

محمود رجبی پور

جناب آقای محمود رجبی پور:

مشکلی خاصی نباید باشد با مراجعه به پلیس 10 درخواست گواهینامه کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نظر کمیسیون قابل پیش بینی نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ امکان دارد . اگر کمیسیون سلامت روحی شما را احراز کند قطعا و یقینا اجازه اخذ گواهینامه به شما داده خواهد شد و در این زمینه هیچ منع قانونی وجود ندارد .

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بستگی به نظر کمیسیون دارد.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بستگی به نظر کمسیون دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض ادب خدمت شما کاربر محترم موردی است که باید از طریق راهور پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
همه افرادی که معافیت از خدمت در نظام وظیفه دارند، حق دریافت گواهینامه رانندگی را دارند، مگر اینکه به دلایل دیگری از سوی مراجع قانونی مانند دادگاه، پلیس راهنمایی و رانندگی و یا وزارت کار و امور اجتماعی، ممنوعیتی برای دریافت گواهینامه رانندگی تعیین شده باشد.

با توجه به اینکه شما معافیت اعصاب و روان بخش 5 ماده 3 را دارید و همچنین دارای پاسپورت و جواز کسب هستید، احتمالاً مشکلی برای دریافت گواهینامه رانندگی نخواهید داشت. با این حال، برای تایید این موضوع، بهتر است با مراجع مربوطه مانند پلیس راهنمایی و رانندگی یا دفتر پلیس بعلاوه ده منطقه خودتان تماس گرفته و اطلاعات دقیقتری در این مورد دریافت کنید.