مشاوره حقوقی رایگان - معافیت اعصاب و روان

سلام بنده دانشجو بودم 22سالمه
روبدنم اسکار دارم رفتم برای خدمت
معافم کردن قصد معاف شدن هم ندارم هیچ مشکل اعصاب و... هم ندارم آیا به من گواهینامه و جواز کسب تعلق می‌گیرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد امکان پذیر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر معاف شوی نمیدن اما معاف از رزم مهم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
برای گواهینامه به کمیسیون ارجاع می شوید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به نظر کمسیون پزشکی ناجا دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر معافیت اعصاب و روان داشته باشید برای گواهینامه هم برای شما کمیسیون پزشکی تشکیل خواهد شد ولی بعید است به شما گواهینامه تعلق بگیرد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

درمورد معافیت هایی که مجاز به دریافت گواهینامه نیستند، برای افرادی هست که معافیت مغز و اعصاب دارند (ماده33 البته بعضی از بندهاش)

کلا هرکس که معافیت پزشکی داره باید بره کمیسیون (همون بیمارستان ارتش)... خیلی ها بخاطر عرق کردن کف دست یا مشکل در اندام دیگه و... راهی این کمیسیون ها و نهایتا کاردان فنی، میشند. ولی فقط کسانی که مشکلات عصبی دارند محروم میشند... که اونها هم دو دسته هستند، یک عده بعد از گذشت دوره درمان میتونند گواهینامه بگیرند و یک عده هم هیچوقت نمیتونند...

شما با خیال راحت برید دنبال کارتون ! به آدم های ناشنوا هم حتی گواهینامه میدهند...

روال کار هم به اینصورته که بعد از ثبت نام، پروندتون رو بهتون میدن که برید معاینه چشم، بعد تشریف میبرید دکتر چشم پزشک و بعد اون دکتر شمارو ارجاع میده به بیمارستان ارتش، بعد یا همونجا شمارو تائید میکنند یا نهایتا (احتمالش کمه) میگن باید برید شهرک آزمایش، قسمت کاردان فنی اونجا که رفتید و پروندتون رو نشون دادید، براتون 2تا مهر و امضا میزنند و بهتون مجوز گرفتن گواهینامه میدند....

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به نوع معافیت وشدت و خفیف بودن بیماری متفاوت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام احتمالا به کمیسیون ارجاع داده می‌شوید و در آنجا نظر کمیسیون ملاک می‌باشد