مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام برای کسی

همسرم درسال 89حدوداً ضامن شده برای چندنفر.حالا هرچندوقت یک بار از یک بانک اخطاریه میاد که وام پرداخت نشده بیاین بریزین. و الآن2سال هست ماشین ما توقیف شده به پارکینگ. و حسابها و سهام عدالت شوهرم جلوش بسته شده یارانه کل خانواده هم جلوش بسته. کمک معیشتی هم حالا بسته شده. هرچی حساب هم از بچه ها هست که پدر باز کرده جلوش و گرفتن. لطفاً راهنمایی کنین تکلیف ما خانواده چیست از کجا خرج زندگی رو بدیم. شوهرم هم دیگه توان کار نداره.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید طلب بانکها را بدهد بعد به وام گیرنده ها مراجعه نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مسدودی حساب یارانه قانونی نیست میتوانید به اجرای احکام اعلام کنید تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شما و فرزندانتان می توانید یارانه و کمک معیشتی تان را با اخذ نامه از اجرای احکام مربوطه آزاد نمایید اما همسرتان بعد از پرداخت اقساط بانک می توانند به وام گیرنده مراجعه داشته باشند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه توقیف کننده جهت رفع توقیف حساب یارانه پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما میتوانید به شعبه مسدود کننده مراجعه و درخواست رفع مسدودی حساب یارانه کنید ولی اقساط باید پرداخت شود و بعد از آن شخص شکایت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به این که شوهر شما ضامن چندین نفر شده اند در این مورد بسیار سهل انگاری کرده اند و موجبات سختی خانواده را فراهم کرده اند. در خصوص حسابهای بانکی و سایر اموالی که بابت بدهی همسر شما به بانک توقیف شده است چاره جز پرداخت اقساط وام نیست. البته شوهر شما می تواند بعد از پرداخت اقساط وام، با طرح دعوای حقوقی به خواسته های مطالبه وجه و خسارات وارد شده اقدام به اخذ مبالغ پرداختی از کسانی که ضامن آن ها شده است دریافت کنند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. به هرحال ضامن هستید مطابق قانون می بایست طلب بانک را پرداخت نمایید . در صورت پرداخت از بدهکار مطالبه نمایید .

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

برابر قاعده اقدام در علم حقوق ايشان مسيول
اقدامات خودش مي باشد و نتيجه ضمانت بدون محل نيز طبق رويه قضايي و اجرايي همين موارد معنونه مي باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست مطالبه وجه دهد
...

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام احترام اولین اقدام این است که ببینید چقدر بدهی دارید دومین اقدام اینکه با سرپرستی بانک در مرکز استان صحبت کنید که بصورت اقساطی پرداخت کنید

سیده فاطمه جوادی سیدیان

سرکار خانم سیده فاطمه جوادی سیدیان :

برای رفع مسدوی یارانه باید از مرجعی که دستور مسدودی داده مراجعه کنید
و باید اقساط و بدهی بانک رو به عنوان ضامن تسویه کرده و سپس به وام گیرنده جهت مطالبه مبلغ پرداختی اقدام کنید

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
امکان رفع مسدودی حساب یارانه وجود دارد. شما می توانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید.

مهدي  حسنوند

جناب آقای مهدي حسنوند :

با سلام
به جهت یارانه و معیشتی اعتراض کنید حق چنین کاری رو نداشتن ولی ماشین قانونی انجام دادن و صرفا پس از پرداخت بدهی بانک میتونید واسه گرفتن مبلغی که پرداخت کردید از مدیون اصلی شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قانون زمانی که شخصی ضمانت شخصی را می‌نماید در مقابل قانون مسئول است و چاره‌ای جز پرداخت دیون وجود ندارد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

متاسفانه ضمانت کردن به‌معنای قبول و پذیرش تعهد به پرداخت وام گیرنده است و البته ضامن هر مقداری پرداخت نماید میتواند از گیرنده وام بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون ضامن مسئولیت
خواهد داشت و ابتدا باید تکلیف اقساط معوقه مشخص گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام
شما باید ابتدا وام را با بانک تسویه حساب کنید سپس به طرفیت وام گیرنده دادخواست مطالبه بدهید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر بابت وام هاچیزی ازحسابش برداشت شده می‌توان به کسانیکه از ایشان ضمانت کرده مراجعه کند و دادخواست مطالبه وجه بدهد