مشاوره حقوقی رایگان - معافیت چشم پزشکی نظام وظیفه

سلام وقت بخیر
من دانشجوی دکترا داروسازی هستم و بعد از فارغ التحصیلی قصد دارم برای معافیت اقدام کنم.
نمره‌ی هر چشم من به طور مجزا، 7 و نیم نزدیک بین و 2 و نیم آستیگمات است (یعنی مجموع هر دو چشم میشه 15 نزدیک بین و 5 آستیگمات)
در فرم معافیت نوشته شده برای معافیت مدرک دکترا باید نمره چشم 8 باشد
ایا این دو و نیم نمره‌ای که آستیگمات هم هست به 7 و نیم اضافه شده و بعد محاسبه میشود یا کلا حساب نیست و نمره 7 و 5 محاسبه میشود؟ کلا میخوام ببینم با این شرایط معاف هستم یا نه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ اضافه خواهد شد و با شرایطی که شما توصیف کرده اید شما مهیا برای خدمت دوره ضرورت سربازی نخواهید بود و بایستی از سوی کمیسیون پزشکی نظام وظیفه معافیت شما از سربازی صادر شود.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

شما باید حوزه نظام وظیفه مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست خود را بدهید تا در کمیسیون مربوطه مورد بررسی قرار بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید و راهنمایی شوید 096480

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

شلام. تشخیص کمیسیون پزشکی نظام وظیفه ملاک است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

یکی از مهم ترین عارضه های پزشکی که منجر به معافیت افراد می شود، بیماری های چشمی و عارضه های بینایی است. چشم یکی از اعضای مهم و حیاتی بدن می باشد که هرگونه نقص در آن موجب اختلال در زندگی فردی و البته جمعی خواهد بود. لذا نظر به اهمیت توانایی بینایی در زندگی فرد، می توان نتیجه گرفت که ضعیف بودن چشم در معافیت سربازی موثر خواهد بود.

در حالت کلی معافیت پزشکی چشم شامل معافیت از رزم و معافیت دائم خدمت خواهد بود. لازم به ذکر است که در این رابطه مدرک تحصیلی فرد نیز اثر به سزایی در معافیت پزشکی خواهد داشت. از آن جایی سازمان نظام وظیفه تسهیلاتی در مدت زمان خدمت سربازی برای متقاضیان با تحصیلات بالاتر در نظر گرفته است، لذا طبق بندهای آیین نامه پزشکی، هر چه تحصیلات فرد بالاتر باشد، شرایط اخذ معافیت خدمت سربازی دشوارتر خواهد بود.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

باسلام
از طریق نظام وظیفه پیگیری نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بیماری چشم شما باید در کمیسیون پزشکی بررسی بشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اینکه شرایط معافیت را دارید یا خیر بستگی کامل به دو مورد دارد یکی اینکه آیین نامه پزشکی آن را در دفترچه تایید کرده باشد که معافیت دائم را کسب کنید و یکی آنکه حتما شورای پزشکی تشکیل و معافیت به شما داده شود اول آیین نامه را باید توجه کرد هرچند نظر کمیسیون نظام وظیفه بدوی شامل 3دکتر عمومی می‌باشد که قابلیت اعتراض به در صورت رد شدن درخواست پزشکی شما وجود دارد که به کمیسیون عالی پزشکی نظام وظیفه ارسال خواهد شد

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

نمره هفت و نیم محاسبه میشود
و شما شرایط معافیت را ندارید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دو و نیم نمره آستیگمات اضافه نمیشود .

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام
پرسش شما خارج از نص قوانین میباشد و همکاران محترم نیز به قانون مشرف میباشند نه امور غیر مرتبط به قانون.برای راهنمایی دقیقتر به کمیسیون پزشکی نظام وظیفه مراجعه فرمایید