مشاوره حقوقی رایگان - بیماری جنسی

سلام 20 ساله که ازدواج کردم و الان از حدود 8 سال که هم زگیل و هم تبخال تناسلی گرفتم
همسرم انکار می‌کند درصورتی که آدرس خونه مجردی که داشت رو پیدا کردم و پلیس صورت جلسه کرد
بدون اینکه به من بگه خیلی دکتر رفته
آیا می‌توان ثابت کرد که من از ایشون مبتلا شدم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای تشخیص باید به پزشکی قانونی ارجاع شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه ب توضیحات ارائه شده تشخیص موضوع با پزشک متخصص است.
می توانید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید آزمایشات بالینی صورت گیرد شاید با دلایل موجود اثبات گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید با مراجعه به پزشک قانونی و انجام شکایت پیگیر شوید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی با شکایت از ایشان و معرفی به پزشکی قانونی، معلوم میشه که کدامتان ابتدا مبتلا شدید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکوائیه ای تخصصی بهمراه دفاعیه قوی تنظیم و درخواست ارجاع به پزشکی قانونی جهت معاینه را داشته باشید
در صورت تمایل به همکاری از طریق سایت با بنده در ارتباط باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مسائل ای چنینی حقوقی هستند و حتی اگر همسر شما خانه مجردی داشته باشد ربطی به پلیس پیدا نمی‌کند و پلیس در حالت صرفا اظهارات شما را می‌نویسد گواهی 110 در این حالت مستند رای قرار نمی‌گیرد ارزش قضایی بالایی ندارد و کل پرونده را باید ملاک عمل قرار داد

محمد ضرابیه

جناب آقای محمد ضرابیه :

با سلام
باتوجه به اینکه سوال شما چند وجهی است لطفاً تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله می توانید از ایشان شکایت کنید پزشکی قانونی ارجاع می شوید تا معاینه شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله ؛ با پیشرفت علم پزشکی در زمینه های مختلف علت بیماری و نوع بیماری و مدت بیماری و سایر اطلاعات قابل تشخیص است و چیزی پنهان نخواهد ماند.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید با مراجعه به پزشک قانونی و انجام شکایت پیگیر شوید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

این امر در تخصص پزشک متخصص می باشد در این خصوص به پزشکی قانونی معرفی می گردید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص می‌توانید شکایت نمایید تا توسط پزشک قانونی بررسی شود