مشاوره حقوقی رایگان - کتک زدن همسر

سلام من 21 سالمه و دو تا پسر 4 و 1 ساله دارم.پریشب همسرم به بنده حمله کردن و موهای من رو گرفتن و روی زمین می‌کشیدن وقتی دفاع کردم با چنگ ب چشمام زدن و پلک من از 5 جا خونریزی داشت.ادعا دارن من قصد بی آبرویی داشتم.ایشون ب بنده و خانوادم تهمت دزدی و کاسبی با مهریه زدن چون ی مغازه ب نام بنده کردن . دوسال پیش ب بنده تهمت زنا زدن ولی چون دوماد برای اثبات نداشتم دستم ب جایی بند نبود.برای همین پدرم شرط ب نام زدن مغازه گذاشتن.منم پریشب ک ایشون مدام ب بنده تهمت میزدن چون شهر غریب هستم خواستم ب منزل پدرش پناه ببرم ک ایشون دم در چنگ گذاشتن رو گلوم ک بنده رو خفه کنن من هم برای دفاع از خودم داد زدم و از همسایه ها برای نجات جونم کمک خواستم.منظور ایشون از بی آبرویی دقیقا همین‌جاست درصورتی ک ایشون بنده رو داشتن خفه میکردن.خودشون و خانوادش گوشی من رو گرفتن و نذاشتن ن ب پدر و ن با کلانتری تماس بگیرم.و الکی سر قضیه رو ب هم آوردن.الان من چیکار کنم.عکس صورتمو دارم.بعد ها بهم حمله کنه این عکس ب کارم میاد؟توروخدا کمکم کنید هیچ کسیو ندارم نمیتونم ب پدرم بگم.جدا بشم بچه های کوچیکم بی مادر میمونن

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
عکس به تنهایی دلیل قابل استنادی محسوب نمی شود ولی ممکنه در برخی شرایط دادگاه به آن توجه کند ضمن اینکه اگر هرگونه ضرب وجرح از طریق کلانتری صورت جلسه شود و یا از طریق پزشکی قانونی گواهی شود می تواند مثبت ادعای شما برای اقدامات بعدی مثل دریافت دیه یا عدم امنیت جانی وغیرو قراربگیرد ولازم بذکر است که حضانت فرزندان چه دختر بچه پسر تا هفت سالگی با مادر است مگر تحت شرایطی و در آخر اینکه بهتره ابتدامشکل را با مشاوره خانواده درمیان بگذارید و اگر افاقه نکرد حتما بطور مفصل از یک مشاور حقوقی مشورت بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر بهتر است مشکل را با مراجعه به مشاور خانواده خل و فصل کنید و شکایت با توجه به اینکه دوتا فرزند دارید راه حل خوبی نیست.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما به کلانتری محل مراجعه کنید و با اخذ نامه به پزشکی قانونی جهت انجام معاینات مراجعه بفرمائید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

مشاوره حضوری یا تلفنی نیاز است در کنار مشاوره اسناد و مدارک و ادله نیز باید بررسی شود در واقع ارزش قضایی ادله پس از بررسی آن مشخص می‌شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما حتما باید وکیل داشته باشید با این نفر نمی توانی در کار دادگاه و خانوادگی موفق شوی وقت مشاوره حضوری بامن را بگیرید از دادراه دفتر من سیدخندان است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت نمایید و نامه برای پزشکی قانونی بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید حداقل نامه پزشکی قانونی اخذ کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اعلام شکایت کنید و ونامه برای پزشکی قانونی بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است موضوع را از طریق شکایت کیفری ضرب و جرح پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد ارسالی از سوی شما را خواندم
متاسفانه در صورت عدم اخذ گواهی پزشکی قانونی و اقدام به شکایت و اخذ حکم قطعی در خصوص ایراد ضرب و جرح از سوی همسرتان آن عکس برای شما بعدا هیچ فایده ای ندارد و به قول معروف نمی توانید از آن استفاده ای داشته باشید ،
لازم به ذکر است حضانت فرزندانتان تا سن 7 سالگی با شماست و بعد از آن نیز با توجه به اینکه هر دوی آن ها پسر هستند تا رسیدن به سن بلوغ اولویت حضانت با پدرشان خواهد بود که با اثبات مواردر می توانید از ایشان لغو حضانت ولی بعد از رسدن به سن 15 سالگی هر دوی آنها از مدار حضانت خارج می شوند و خودشان تصمیم خواهند گرفت که با شما زندگی کنند یا پدرشان ؛
در چنین شرایطی به شما پیشنهاد میکنم با اورژانس اجتماعی به شماره 123 تماس بگیرید و به مراکز مشاوره خانواده مراجعه داشته باشید تا در حد امکان برای حفظ ارامش نسبی فرزندانتان مشکل زناشویی شما حل گردد در غیر اینصورت با توجه به این شدت و خشونت در رفتار از سوی همسرتان جدا شدن برای شما بهتر است در صورتی که تمایل به اقدام قانونی داشتید بنده وکالت تبرعی شما را بر عهده می گیرم و می توانید از طریق سایت با من در ارتباط باشید

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر میتوانید حتما به پزشکی قانونی یا حداقل اورژانس مراجعه کنید و پرونده تشکیل دهید تا بعدها بتوانید به ان استناد کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

حتما در اسرع وقت به پزشکی قانونی مراجعه کنید و با شماره 123 تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت کنید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

حتما شکایت کنید و پزشکی قانونی بروید و مدارک و مستندات این ضرب و شتم به احتمال زیاد در آینده به دردتان خواهد خورد. از بابت بچه ها نگران نباشید حضانت بچه تا هفت سالگی با مادر است و خرجش به پای پدر

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

با اورژانس اجتماعی 123 تماس بگیرید.راهکار قضایی اما میتوانید
1.منزل همسر را ترک کنید.کسی نمیتواند شما را مجبور به بازگشت کند
2.در اولین فرصت به پزشکی قانونی وراجعه و نسبت به صورت برداری از آثار و علایم زد و خورد اقدام کنید
3.نگران طرح دعوای به قول خودتان بی آبرویی یا هر چیز دیگر از جانب همسرتان نباشید
4.با همکاران وکیل به صورت حضوری و با مدارک فوق مراجعه نمایید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. می توانید به دادسرای حضوری یا از طریق دفاتر خدمات قضایی محل شکایت ایراد ضرب وجرح عمدی نمایید .

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

نامه پزشکی قانونی اخذ کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعلام شکایت کنید و ونامه برای پزشکی قانونی بگیرید

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام با پلیس 110تماس بگیرید و صورت جلسه کنید و یا استشهادیه تنظیم کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله تمام این موارد که شما فرمودید به کار شما می‌آید می‌توانید در این خصوص از خدمات مشاوره‌ی سایت استفاده نمایید تا تمام راهکارها به شما ارائه گردد