مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام

وراث مرحوم پدرم ملک زراعی ایشان را بصورت مساوی بدون حضور من تقسیم کردند برای من هم سهمی قایل شده اند لیکن من این تقسیم را قبول ندارم . در صورتی که یکی از وراث سهم مشخص شده اش بدون رضایت من را بفروشد چه حکمی دارد ؟ (میتوانم شکایت فروش مال غیر کنم ؟)

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که تقسیم نامه را قبول ندارید بنابراین بایستی در صورت فروش، شکایت فروش مال غیر را مطرح بفرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و از طریق دادگاه نسبت به تقسیم اموال اقدام کنید.
البته توجه داشته باشید بهتر است مشکل زا دوستانه حل و فصل کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید متن تقسیم نامه بررسی شود اگر تنها یند موجود بین وراث باشد تا قبل از ابطال ان وجاهت قانونی دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید تقسیم نامه رویت شود اینکه شکایت کیفری مطرح شود یا حقوقی بنابر صلاحدید ما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما تقسیم نامه را امضا
نکرده اید شما باید دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید و

و جرم فروش مال غیر نمیباشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام معامله فضولی است و با رد شما باطل میشود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بهتر است دادخواست تقسیم ترکه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت فروش مال غیر نتیجه ندارد ، شما باید دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت دیگر وراث تنظیم نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر این مورد فروش مال غیر نیست سهم خودشو میتونه بفروشه اما چون ملک مشاع است نمیتونه بدون رضایت شرکا سهمش رو به خریدار تحویل بده فقط روی کاغذ میتونه بفروشه.ضمنا شما اگه اعتراض دارید میتونید طرح دعوی کنید طبق قانون زمین زراعی رو نمیشه تقسیم کرد برای شما سند مشاع صادر میکنن البته اگه زمین سند داشته باشه

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
بدوا دادخواست انحصار وراثت دهید. سپس دادخواست تقسيم ترکه و تحریر ترکه را مطرح نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تقسیم نامه باید به امضای تمامی شرکایا وراث که درآن مال سهیم هستند برسد و اگر نه هیچ اعتباری ندارد حتی اگر یکی از وراث ناراضی باشد اگر آن وارثی که فروخته است سهم الارث قانونی خود را بدون در نظر گرفتن تقسیم نامه به فروش رسانده است صحیح است در غیر این صورت می‌توانید علیه ایشان شکایت فروش مال مشاع بدون رضایت شریک

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

شکایت فروش مال مشاع
و
دادخواست تقسیم ترکه را به طرفیت تمام ورثه مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید با اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تقسیم ترکه بدهید و از طریق دادگاه نسبت به تقسیم اموال اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که تقسیم نامه به امضای کلیه وراث نرسیده نباشد قابلیت استناد نخواهد داشت
دادخواست تقسیم ترکه مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست بررسی شود اگر تقسیم نامه مورد امضا واقع نشده است در اینجا شما می‌بایست شکایت کنید و دادخواست تقسیم ترکه بدهید و تمام وراث را طرف دعوا قرار می‌دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با سلام پرسشگر ارجمند دادخواست تقسیم ترکه دهید.