مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

سلام و وقت بخیر
دوسال پیش قصد کردیم زمینمان را با سازنده ای به صورت شراکتی بسازیم خواستیم برای ساختمان دو طبقه آسانسور تعبیه کنیم با وجود گرانی ها الان بودجه ی این کار رو نداریم امکان داره آسانسور را کنسل کنیم؟برای کارای شهرداری به مشکل بر نمیخوریم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آپارتمان از سه طبقه تجاوز می کند باید حتماً استاندارد آسانسور بگیرید و آن را نصب نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر پایان کار ندارید و در شهرداری الزام به ساخت آسانسور است مشکل بوجود می آید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید