مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور

سلام
ساختمان ما فاقد آسانسوره و الان میخوایم اقدام کنیم برای نصب آسانسوره در ضمن ساختمان ما سند نداره میخواستم بدونم شهرداری میتونه جلوگیری کنه از نصب آسانسور یا نه مشکلی نداره

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله پایان کار یرای استاندارد اسانسور لازم است

بهرنگ مسلمی

جناب آقای بهرنگ مسلمی :

خیر شهرداری نمیتونه مخالفت کنه بلکه استقبال هم میکنن چون آسانسور یکی از شرایط لازم برای صدور گواهی پایان کار ساختمان توسط شهرداری هست و اخذ گواهی پایان کار هم خودش یکی از شرایط صدور سند مالکیت هست.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شهرداری با توجه به موقعیت ساختمان اجازه نصب آسانسور را خواهد داد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شهرداری متوجه بشه ممکن است مانع ساخت و ساز شما بشه

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مانعی ندارد
می توانید از طریق شهرداری پیگیری نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر اگر همه مالکین رضایت دارند مشکلی ندارد ولی با شهرداری هماهنگ کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله شهرداری با توجه به موقعیت ساختمان اجازه نصب آسانسور را خواهد داد