مشاوره حقوقی رایگان - استاندارد آسانسور

من ساکن برج 208 واحدی به تازگی شده ام که آسانسور آن استاندار ندارد و هر چند روز یکبار مشکل پیدا می‌کند از نظر قانونی چه باید کرد ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طربق هیات مدیره پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با مدیریت مجتمع در میان بگذارید و اگر نتیجه حاصل نشد میتوانید دادخواست حقوقی برای رفع مشکل دهید.در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید و از طریق پنل کاربری درخواست مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با مدیریت مجتمع موضوع را درمیان بگذارید در صورتیکه نتیجه ای حاصل نشد می توانید دادخواست حقوقی برای رفع مشکل مورد نظر را به دفاتر الکترونیک قضایی تقدیم نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. از طریق هیات مدیره و مدیر ساختمان پیگیری نمایید. تا

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق هیات مدیره و مدیر ساختمان پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید از طریق سازمان استانداردو اتحادیه آسانسور موضوع را پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید موضوع در هیئت مدیره ساختمان مورد تصمیم گیری قرار گیرد