مشاوره حقوقی رایگان - عدم اخذ استاندارد آسانسور ملک توسط سازنده

سلام روز بخیر
آپارتمان قولنامه ای با آسانسور رو 3 سال خریداری کرده ایم

قرار شده ماده صد خلافی ساختمان را سازنده (مالک قبلی ) پرداخت نماید
و باقی کارها پایان کار با مالکان جدید باشه و سند بگیرم
ایشون نه ماده صد شهرداری رو پرداخت کرده و الان که کارشناس استاندارد(آسانسور) اومده متوجه شدیم آسانسور مشکل اساسی دارد و دارای نقیضه های فراوانی می باشد و هزینه حدود 200 میلیونی دارد که استاندارد شود تا کارشناس تایید کنه

میخواستم بدونم میتونیم اقدامی نسبت به سازنده(همون مالک قبلی) انجام بدیم و ازش بخوایم که آسانسور رو طبق استاندارد به ما تحویل میداده رو بده یا خیر؟
یا هزینه استاندارد کردن آسانسور به عهده مالکان جدید می باشد

پاسخ ها :

رضا کولیوند

جناب آقای رضا کولیوند :

با سلام. ایشان مطابق توافق قراردادی که منعقد شده میبایست تعهدات و تکالیف خود را انجام دهد. در غیر اینصورت با شکایت حقوقی الزام به ایفای تعهد و مطالبه خسارت میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید الزام سازنده را از دادگاه بخواهید