مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور استاندارد

با سلام
من به تازگی در برج 208 واحدی ساکن شدم که 100 واحد ساکن هستند و مابقی به دلیل تکمیل نشدن برج مانند گاز و آسفالت نبودن خیابان ساکن نیستند الان مشکل بزرگ این 100 واحد استاندارد نبودن آسانسور هست و مشکلاتی که برای ساکنین پیش آورده و اینکه ما هرچه با سازنده اعلام می‌کنیم کارشناس استاندارد برای آسانسورها بیاورند امتناع می‌کنند این موضوع جان ساکنین و به خطر می اندازه الان ما از نظر قانونی چه کاری می‌توانم انجام دهیم ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا هیات مدیره و مدیر ساختمان را تعیین نمایید و سپس طبق مفاد قرارداد اقدامات قانونی را انجام بدهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست تامین دلیل بدهید و سپس طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید بر اساس قرارداد از او شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را با مدیر و هیئت مدیره ساختمان در میان بگذارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

متوانید از طریق تامین دلیل ایرادات اسانسور اخذ وعلیه سازنده شکایت نمایید