مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

سلام. ساختمان محل کارم سه واحده و من هم مستاجر یکی از واحدهام. به عنوان مدیر ساختمان با شرکت خدمات آسانسور قرارداد داریم. چند ساله. هزینه ماهیانه 100هزار تومان به شرکت پرداخت میکنیم. چند ماه این پرداخت عقب افتاد. بعد از چکاپ ماهیانه آخر با فاصله یک روز دستگاه از کار افتاد. یک تکنسین آوردیم گفت سیستم رو غیر فعال کردن. و کد فعال کردن رو هم خودشان دارند. آیا شرکت حق چنین کاری رو داره واقعا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر شرکت چنین اجازه ای ندارد و می توانید شکایت کنید.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر قراردادی باشرکت بسته ایید وموارد ذکر شده بله می تواند درغیر اینصورت خیر نمی تواند چنین کاری کند می توانید از وی شکایت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا خیر مگر در قرارداد پیشبینی شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر شرکت چنین اجازه ای ندارد و می توانید شکایت کنید.

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
چنانچه در این خصوص توافقات مکتوبی صورت گرفته لازم الرعایه می باشد وگرنه چنین اقدامی غیرقانونی است. اظهارنامه دهید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صولا خیر مگر در قرارداد پیش بینی شده باشد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شرکت همچنین اجازه ای ندارد و شما می توانید شکایت نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر چنین حقی برای شرکت پشتیبانی وجود ندارد می‌توانید علیه شرکت اقامه دعوا کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
اگر حقی از شما تضییع شده می توانید شکایت ممانعت از حق مطرح کنید.

زهرا بهروزی

سرکار خانم زهرا بهروزی :

با توجه به تعهدات قراردادی طرفین ممکنه چنین حقی در قرارداد برای شرکت گنجانیده شده باشد