مشاوره حقوقی رایگان - آسانسور

واحد من در طبقه زیر همکف قرار دارد و آسانسور ندارد و من بناچار مجبور هستم از راه پله جهت تردد به آپارتمان خود استفاده نماییم . ساکنین طبقات اول تا ششم که دارای آسانسور می باشند ادعا می کنند که من هم باید هزینه های مربوط به آسانسور را پرداخت نماییم با اینکه من اصلا دسترسی به آسانسور برای استفاده از آن را ندارم.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرچند از آسانسور استفاده نمی نماید و آسانسور جز مشاعات تلقی و هزینه ان بر عهده کلیه مالکین خواهد بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود تمام مالکین باید هزینه را پرداخت نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام هزینه ها به عهده کلیه ساکنین می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما و همه مالکان باید هزینه تعمیرات اسانسور را پرداخت نمایید زیرا اسانسور جز مشاعات است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

تمام مالکین باید هزینه را پرداخت نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام آسانسور جزو مشاعات میباشد و هزینه تعمیر آن بر عهده تمام مالکین می باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام همه ساکنین اپار تمان باید هزینه تمام مشاعات را پرداخت نمایند. بهتر است با مذاکره و صحبت این مورد را حل کنید

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

آسانسور جزء مشاعات ساختمان است و هزینه آن برعهده تمام مالکین است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تمام مالکین باید در پرداخت هزینه سهیم باشند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به جهت مشاعات هزینه با کلیه مالکین می باشد می توانید بر اساس توافق هزینه کمتری پرداخت نمایید