مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ساختمانی استیجاری

سلام، صاحبخونه من زیربار تعمیرات خونه نمیره و با اینکه خونه یازده سال ساخته اصلا قبول نداره که تعمیر نیاز داره، با توجه به اینکه پول به جونش بسته ست، میخوام بپرسم اگه من الان تعمیرات مثل تعویض کلی شیرآلات، سقف حمام، کابینت زیر سینک و سرامیک های حیاط خلوت رو انجام بدم و از اجاره ش کم کنم به نفعمه یا یا نه. واینکه آیا امکان داره در آخر قرارداد بتونه این تعمیرات رو از مبلغ رهن من کم کنه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مستاجر هستید و امکان انجام تعمیرات جزئی ، بدون اجازه موجر را نخواهید داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای انجام هرگونه تعمیراتی باید بدوا از موجر اجازه اخذ نمایید ،
قانونا تعمیرات جزئی بر عهده مستاجر و تعمیرات کلی بر عهده موجر می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بهتر است در ابتدا یک تامین دلیل بگیرید که کارشناس تایید کند خرابی های مذکور را سپس آن را تعمیر کنیو و فاکتور های مربوطه را نگهداری کنید و بعد از آن اگر موجز از پرداخت هزینه ها استنکاف کرد مطالبه وجه دهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر نمی توانید در صورت ضررورت باید بدوا تامین دلیل با جلب نظر کارشناسی را انجام دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
انجام این تعمیرات از طرف شما با این شرایط ممکن نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله می‌توانید دادخواست دهید و از اجاره کسر نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مستاجر نمیتواند تعمیرات کلی ساختمان را بدون اجازه موجر انجام دهد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام ابتدا تامین دلیل کنید و سپس اقدام کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اول تامین دلیل کنید بعد اظهارنامه بدهید بعد تعمیر کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام.به شرایط قراداد خود می بایست توجه فرمایید. بدون اجازه مالک این اقدامات برای مجاز نیست. مگر این که خرابی متعلقات مورد اجاره طوری باشد که ملک مورد اجاره قابل استفاده نباشد که باید با ارسال اظهارنامه رسمی به موجر اعلام فرمایید . بهتر از با یکدیگر توافق نمایید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید بدوا از موجر اجازه اخذ نمایید تعمیرات جزئی بر عهده مستاجر و تعمیرات کلی بر عهده موجر می باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما می بایست تامین دلیل نمایید و اثبات نمایید خانه نیازمند تعمیرات اساسی جهت استفاده از منافع آن است با حکم دادگاه �‌توانید مخارج فوق را خودتان پرداخت کنید و سپس دادخواست مطالبه مبالغ فوق را از ایشان به نمایید
کار دیگری که آسان است آن است که فی الفورخانه شان را تخلیه نمایید و منزل دیگری اجاره کنید چون ایشان میتواند ادعا کند منزل را حین اجاره کردن با تمام متعلقات پذیرفته و اجاره کرده اید و اگر می‌خواست تعمیرات دیگری کند به آن مبلغ به شما اجازه نمی داد معمولاً این دعوا بین مالک و مستاجر مرسوم است از این بابت عرض کردم

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

تامین دلیل کنید و اظهارنامه‌ای به موجر بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تامین دلیل با نظر کارشناس دهید