مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین در پارکینگ ساختمان

با سلام
یکی از همسایه های پا در مجتمع 18 واحدی اقدام به نصب دوربین مجزا بالای سر ماشین خود نموده ولی دوربین به قسمت هایی از پارکینگ مشرف است و عبور و مرور ساکنین را چک می‌کند آیا با نظر ساکنین قابل شکایت به مراجع قضایی هست؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی درصورت نصب دوربین در قسمت پارکینگ اختصاصی خیر امکان طرح شکایت نمی باشد مگر موجب اضرار و مزاحمت برای سایر ساکنین مجتمع باشد که دراینصورت می توانید تحت عنوان رفع مزاحمت ملکی طرح شکایت نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی سوال شما قبلا پاسخ داده شده است. درصورت نصب در مشاعات ساختمان، ایجاد مزاحمت و عدم رضایت اکثر مالکین بله امکان پیگیری قانونی می باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام در صورتی که دوربین نصب شده ایجاد مزاحمت برای سایرین میکند قابل شکایت خواهد بود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده اگر نصب دوربین مزاحمتی برای سایر ساکنین ساختمان باشد امکان شکایت وجود دارد.
ولی اگر نصب دوربین صرفاً در قسمت اختصاصی باشد و برای دیگران مزاحمتی نداشته باشد امکان شکایت وجود ندارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله حتما
نصب دوربین باید با موافقت مالکان باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید

بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی نصب دوربین در قسمت های مشاع بدون رضایت تمامی مالکین قابل دادخواهی و جمع اوری است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید تحت عنوان مزاحمت از ایشان شکایت کرده و درخواست برداشتن دوربین از پارکینگ یا اصلاح آن به صورتی که صرفا نقاط اختصاصی را تحت شعاع قرار دهد نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نصب دوربین باید با موافقت اکثریت ساکنین انجام شود

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. نصب هرگونه وسیله در مشاعات می بایست با موافقت مالکین باشداز جمله دوربین، در ضمن نصب دوربین نباید حریم خصوصی افراد را نقض کند .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درصورت نصب در مشاعات ساختمان، ایجاد مزاحمت و عدم رضایت اکثر مالکین بله امکان پیگیری قانونی می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله اگر در مشاعات مانع حقوق عادی همسایه ای دیگر باشد میتوانید ابتدا اظهارنامه دهید و سپس دادخواست رفع ممانعت از حق دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ااگر ایجاد مزاحمت برای سایرین میکند قابل شکایت خواهد بود.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

پارکینگ محل عبور عمومی است و جرمی مرتکب نشده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق نصب دوربین بدون اجازه سایرین مزاحمت ملکی تلقی میگردد

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در قسمت مشاعات ساختمان و آپارتمان نیاز به اخذ اجازه از سایر مالکین مشاعی و هیات مدیره ساختمان دارد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

بله قابل شکایت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله اگر موجب نقض حریم شخصی و مزاحمت شود قابل شکایت است.

یک وکیل

اداره مشاعات با هیات مدیره ساختمان است لذا در صورت داشتن هیات مدیره بدون تصویب اکثریت هیات مذکور امکان پذیر نیست مگر ...

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

با سلام دوست عزیز چون پارکینگ مشاع هستش منع قانونی نداره

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم صرف چک کردن دوربین مدار بسته جرم نیست چون مشاعات است و اتفاق خصوصی قرار نیست آنجا بیفتد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
نصب دوربین بدون رضایت سایرمالکین در پارکینگ مشاعی قابل پیگیری است اما اگر پارکینگ اختصاصی باشد و برای دیگران مزاحمتی نداشته باشد خیر

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله نصب دوربین در مشاعات باید با موافقت کلیه مالکین باشد

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

با سلام اگر دچار مزاحمت شده باشد میتوان شکایت نمود والا مانع قانونی ندارد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ؛؛؛

نصب دوربین در قسمت پارکینگ اختصاصی بلامانع است

مگر موجب مزاحمت برای سایر ساکنین مجتمع باشد که در این صورت تحت

عنوان رفع مزاحمت ملکی طرح شکایت و پیگیری نمایید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام و احترام
نصب دوربين در مشاعات در قوانين قديمي ما تخلف تلقي شده است
و نيازمند بازنگري است
دوربين در پاركينگ نوعا باعث امنيت بيشتر ساكنان خواهد شد
پيرامون مطلب مساعدت و همراهي جمعي نماييد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر در قسمت اختصاصی خود و فقط بالای سر ماشین میباشد و مزاحمتی برای سایرین ندارد خیر امکان شکایت وجود ندارد

سید علیرضا سیدی

جناب آقای سید علیرضا سیدی :

پارکینگ یک حریم عمومی و مشاعی است و یکی از مالکین مشاعی نمیتواند بدون رضایت بقیه اقدامی مخالف با رضایت آنها انجام دهد مگر اینکه دوربین نصب شده فقط بر روی پارکینگ خودش باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نصب دوربین در مشاعات باید با موافقت همه مالکان باشد