مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

سلام خسته نباشی من در پزشکی دکتر گفت قلبت مشکل داره منو فرستاد من بیرونم دکتر قلب رفتم از من اکو گرفت گفت مشکلی نداره
آیا کمیسیون احتمال داره منو قبول کنه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کمیسیون در چه زمینه ای نظر دهد؟ اگر منظورتان کمیسیون پزشکی ناجا باید خودش بررسی لازم را انجام دهد و نهایتاً مورد تایید قرار گیرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بر اساس نتیجه معاینات تصمیم میگیرند

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

با سلام و احترام
کاربر گرامی اولا نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد ولیکن درهرحال حق اعتراض به نظریه کمیسیون برای جنابعالی محفوظ می باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه کمیسیون

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ان شاء الله قبول می کند ، در غیر اینصورت به نظریه کمیسیون اعتراض نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نظر کمیسیون پزشکی ارگان مربوطه مهم است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. سوال شما مفهوم نیست، لیکن اگر قصد استخدام دارید یا مورد دیگر ، معمولا نظر کمیسیون پزشکی آن ادره ملاک عمل است .

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال مبهم است.نتیجه معاینات تعیین کننده است

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام ، با توجه به اکو و مدرک دال بر نبود نقص امکان رد شدن در کمسیون پزشکی بالا است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

گرچه سوال شما ناقص مطرح شده اگر جواب اکو قلب شما رو مشکل دار اعلام کنه قطعا کمیسیون رد میکنه

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما بهتر بود دقیق تر طرح میشد کمیسیون پزشکی نظام وظیفه منظور شما باشد یک کمیسیون بدوی وجود دارد که شامل 3 دکتر عمومی است و کمیسیون عالی و نظر قطعی می‌دهد و قابلیت اعتراض ندارد پس مهم است که چه کمیسیونی به شما این نظر را اعلام کرده باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بر اساس معاینات تصمیم گرفته می شود چنانچه مشکلی نبوده باشد رد نمی گردد. و نتیجه قابل اعتراض می باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛؛

د رهر صورت حق اعتراض به نظریه کمیسیون برای جنابعالی محفوظ می باشد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
مدارك و اكو دكتر بيرون را ببريد و دفاع نماييد