مشاوره حقوقی رایگان - بیماری ms نوع 1(فروکش کننده)

بنده در حین خدمت در هنگام غذا خوردن جلوی چشام سیاه شد افتادم و سرم ضربه خورد به واسطه همون ضربه msعود کرده میخاستم ببینم ایا توی کمیسیون غرامتی بهم تعلق میگیره یا هرنوع امتیاز دیگری که از پس‌این هزینه وحشتناک ms بربیام، غافل از اینم‌نیستم که msبیماری یک شبه نیست ولی چون نوع 1 هستش و یک مدت قطع میشه ولی بعدش با ضربه به سر دوباره عود میکنه! اگر ممکنه راهنمایی بکنید و اینکه الانم سرباز هستم
کمیسیون هم تهران برگزار میشه ایا دکتر های مغز اعصابش این درک رو دارند کمکم کنند شهرستانی هستم. با تشکر.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک پزشکی شما مورد تایید کمیسیون قرار گیرد نیاز به بررسی کارشناسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق کمیسیون مربوطه پیگیری کنید