مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک خودرو

سلام و عرض ادب. من یه ماه پیش ماشینم و تعمیر اساسی کردم 10 میلیون دادم ولی الان دوباره ماشینم روغن ریزی داره تو این یه ماه که درست کرده 3 بار دیگه بردم ماشینمو دادم درست کرده ولی همچنان خرابه لطفا راهنمایی بفرمایید. سپاسگزارم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید تامین دلیل کنبد تا میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اتحادیه شکایت خود را پیگیری کنید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا تامین دلیل کنید و بعد اقدام به شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بهتر است از طریق اتحادیه پیگیری کنید زیرا اگر چنین دعوای را به دادگستری ببرید متحمل هزینه های زیاد ثبت دادخواست تامین دلیل ورداخت هزینه کارشناسی واحیانااعتراض به رای و....برای شماست و ممکن است در دادگستری ضمانت اجرای قوی تری از اتحادیه نیز به شما ارائه ندهند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. بهتر است ابتدا تامین دلیل از طریق شورای حل اختلاف محل با جلب نظر کارشناس رسمی نمایید. با نظر کارشناس یا مکانیک را ملزم به رفع عیب نمایید یا خسارت وارده را مطالبه نمایید.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز شما درخواست تامین دلیل به شورای حل اختلاف و از طریق دفاتر خدمات قضایی ارائه بدید کارشناس که اعلام نظر کرد نظریه به شما ابلاغ که شد دعوای مطالبه ی خسارت و ضرر و زیان مطرح کنید

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

مطالبه خسارت باجلب نظرکارشناس ازطریق تامین دلیل ازشورای حل اختلاف محل انجام بدین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام از طریق اتحادیه پیگیری کنید شکایت حقوقی یا کیفری ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که شکایتی دارید بدوا باید درخواست تامین دلیل نمایید تا خودرو شما مورد کارشناسی قرار بگیرد و میزان خسارت و علت خسارت توسط کارشناس مربوطه ارزیابی شود و سپس دادخواست مطالبه خسارت تنظیم و نیز موضوع را از طریق اتحادیه پیگیری نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس دادخواست مناسب تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا باید تامین دلیل کنبد تا میزان خسارات براورد شود سپس دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از طریق اتحادیه پیگیری نمایید
بدوا تامین دلیل نمایید سپس دادخواست دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی تعمیرکار کار را به ایفای تعهدات خود الزام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قصوری از مکانیک وجود دارد امکان مطالبه خسارت واسترداد وجه است

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام و احترام
کاربر گرامی بدوا از طریق اتحادیه پیگیری نمایید درصورت عدم افاقه تامین دلیل و سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

با سلام نظر به اینکه سوال مطرح شده نیازمند جزئیات بیشتری است بنابر این می توانید از طریق تماس تلفنی جزئیات را مطرح نموده تا ضمن مشاوره ای دقیق و کارشناسی شده به شما بتوانیم در جهت بهره مندی از سایر خدمات حقوقی مانند تنظیم شکوائیه ، دادخواست و لوایح دفاعیه فنی و تخصصی به شما کمک و مساعدت نمائیم. موفق باشید.