مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مکانیک خودرو

با عرض سلام و احترام
اینجانب خودرو ال 90 خود را برای تعمیر نزد مکانیکی بردم و ایشان بعد از چند روز ماشین رو به بنده تحویل داد در صورتی که کاتالیزور اگزوز را بدون هماهنگی برداشته و اگزوز خالی و بدون کاتالیزور تحویلم داد،مکانیک بابت کارهای انجام شده هیچ فاکتوری به من نداده، من برای شکایت چطور میتونم اقدام کنم،
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا اظهارنامه دهید برای ارائه فاکتور اقدامات انجام شده .سپس تامین دلیل انجام دهید و دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت دهید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دلیل انجام دهید و دادخواست الزام به انجام تعهد و مطالبه خسارت دهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید خیانت در امانت شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به انجام تعهد و تامین دلیل برای کارشناسی دهید . جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر جزو اتحادیه است می‌تواند از طریق اتحادیه علیه وی شکایت نمایید در غیر این صورت می توانید نسبت به جبران خسارت دادخواست دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تامین دلیل نموده و خسارت مطالبه نمایید