مشاوره حقوقی رایگان - تخلف مکانیک خودرو

اولین بار برای تعویض بلبرینگ و گردگیر پلوس به مکانیکی مراجعه کردم بلبرینگ و عوض کرد ولی گفت فراموش کرده گردگیر و عوض کنه و دیاگ هم نزد گفت دستگاه و دادم آپدیت چند روز دیگه بیا یک هفته نشده صدا افتاد تو ماشین بردم پیشش گفت باز کنم تا بیینم ... 3 روز بعد گفت تعمیر اساسی میخواد و تراشکاری و... باهاش دوبرابر نرخ اتحادیه اجرت طی کردم و لوازم هم هرچی بخواد با خودم . 3روز بعد لیست داد اجرتش و 4 برابر کرد ... تحقیق کردم متوجه قصدش شدم . اعلام کردم اجرت باز کردن و میدم همین طوری میخوام ببرم و مشتری دارم یک هفته معطل کرد تا آخر فهمیدم ماشین و اوراق کرده برده پارکینگ . گزارش پلیس و گرفتم درخواست تامین دادم . کارشناس علی الحساب برآورد کرد که فقط قیمت قطعات سرقت شده 46 ملیون هست و افسر تحقیق هم حدود خسارت و 100 ملیون گزارش کرد و نتیجه در مورد خسارتهایی که وارد شده و اجرت بعد از انجام تعمیرات قابل محاسبه هست . با استناد به شواهد و شهادت مطلعین شکوایه سرقت - کیفری کردم که وقت نظارت اعلام شده و پرونده در جریان رسیدگی هست . درخواست اطاعه دادم که قبول نشد .
پس از گذشت 3 ماه با توجه اینکه خودرو وسیله امرار معاش من هست و بلا انتفاع شده و هزینه تعمیر اون مقرون به صرفه نیست و هر روز هزینه پارکینگ و ضرر کارکرد در حال افزایش هست چه اقدامی بکنم تا تغییر مبلغ خواسته از 48 ملیون به مقدار واقعی 205 ملیون قابل ارائه به دادگاه باشه ؟ (هنوز فرصت دارم . کیفر خواست تنظیم نشده و پرونده در دادیاری هست
آیا برای جبران خسارت های مالی باید دادخواست حقوقی بدم ؟

پاسخ ها :

تخلف مکانیک خودرو شکایت از مکانیک خودرو